DÄR DU ÄR

Vecka 19 (10 – 16 maj)

ANMÄLAN

VÄLKOMMEN TILL VÅRRUSET

Vårruset är Sveriges största motionsturné för kvinnor och samlar varje år tusentals tjejer. Turnén genomsyras av hälsa, glädje och gemenskap – värden som just nu behövs mer än någonsin. Samla vänner, kollegor och familjemedlemmar och rusa in våren tillsammans!

LÄS MER OM KOMBINATIONSTURNÈN

VÅRRUSET DÄR DU ÄR 

Bor du långt från närmsta Vårruset-ort, men vill ändå var med i årets digitala turné? Då kan du anmäla dig till Vårruset Spring där du är! Alla deltagare (oavsett ort) kan välja att springa där de är, men på de ordinarie Vårruset-orterna finns också alternativet att springa på utmarkerade banor för de som vill. Dessutom stödjer du som anmäler dig till en Vårruset-ort den lokala idrotten på just den orten. För dig som inte har någon anknytning till en Vårruset-ort är Spring där du är ett perfekt alternativ. Du får ta del av allt i turnén: appen, loppet, presentboxen samt picknick för dig som springer i lag (sex personer per lag).

ANMÄLAN

Beroende på när du anmäler dig under året så varierar priset. Du vinner på att anmäla dig tidigt.
Se vår prisstege för de olika nivåerna som gäller 2021.

Anmäl dig själv eller bilda ett lag med sex Vårruset-deltagare bland dina arbetskamrater, grannar, släktingar eller kompisar. 
Anmäl er som en grupp och Vårruset bjuder på picknick.
Springer ni för ett företag går det att få en företagsfaktura, det väljer ni i anmälan i samband med betalningen där man ändrar till E-faktura för företag i ”Dina uppgifter”.

Vi rekommenderar att deltagarna är minst 13 år gamla (11 år tillsammans med målsman). För 2,5 kilometer gäller 11 år (7 år tillsammans med målsman).

Genom att anmäla dig till loppet godkänner du Vårrusets allmänna villkor.
Anmälan är bindande. Anmälningsavgiften återbetalas ej om du tvingas lämna återbud.

TILL ANMÄLAN

VÄRDECHECK – EN FLEXIBEL STARTPLATS

Det läget vi befinner oss i är annorlunda jämfört med ett vanligt år och för att du som deltagare ska kunna känna en större trygghet inför kommande evenemang, har vi som komplement till köp av vanliga startplatser tagit fram en produkt som vi kallar för värdecheck. Värdechecken fungerar som en vanlig startplats, men du kan välja vilket av kommande tre år som du vill springa det evenemang du betalat för.

PICKNICK FÖR ALLA LAG

Alla löpare som springer i lag (sex personer) får en god Italieninspirerad picknick från Granarolo! Vecka 18, d.v.s. veckan innan din evenemangsvecka  kommer du som springer i lag få tillgång till picknicken. Lagledaren får hela lagets picknick skickad hem till sig. Hur ni sedan väljer att tillreda och avnjuta den är upp till ert lag. Det är viktigt att alla tar eget ansvar och följer rådande rekommendationer vid tillfället för ert lopp.

Nyfiken på innehållet i årets picknick? Läs mer HÄR.

Vårruset

E-post: info@varruset.se

STARTLISTA

Ett evenemang av Marathongruppen (556265-9549) med friidrottsklubbarna Hässelby SK (802411-9698) och Spårvägens FK (802015-9979).
Marathongruppens överskott går till 100 procent tillbaka till idrotten.

info@varruset.se
Vårruset, Box 15124, 167 15 Bromma
#vårruset
Tillhandahållare av denna webbplats: 
Marathongruppen i Stockholm AB

Marathongruppen

Youtube
Vimeo
Google Maps