Gruppanmälan för företag

Nu kan du som företag uppmuntra dina kollegor till rörelse – i kombination med att ni får uppleva en trevlig After Run tillsammans! Spring Vårruset för att få den perfekta kombinationen av rörelseglädje, team work och en trevlig kväll. För varje lag om sex personer så bjuder vi på picknick!


Anmäl flera lag!

Vi kan förenkla anmälan för företag som ska anmäla minst 4 lag. Ladda ner vår Excel-fil här och fyll i lagmedlemmarna. Skicka in till oss på lag@varruset.se så snart du kan. Anmälan av färre lag gör man enkelt på vanliga anmälningssidan. 

Köp lagkoder

Köp valfritt antal lagkoder till dina kollegor och fördela dem efterhand till dina medarbetare, som sen anmäler sig själva via hemsidan. 

Kontakta lag@varruset.se för att beställa lagkoder. 

Vårrusets företagspaket!

Upplev Vårruset tillsammans med dina kollegor och välj mellan ett silver-, guld- eller platinumpaket. I samarbete med löpcommunityt Urban Tribes kan vi ge er ett hållbart och attraktivt upplägg som ger en extra boost till sammanhållningen. Detta är också ett bra tillfälle att förena företagshälsovård med företagsevent. Vi är med från start till evenemangsdagen. Vad som ingår i varje paket kan ni se i bilden nedan. 

För att ta del av paketerbjudandet nedan kontakta salj@marathongruppen.se för mer information eller bokning. 

*Gäller främst Stockholm, men kontaktar ni oss från en annan ort kan vi såklart komma på en lösning som passar er. 

Vill ert företag även synas som partner till Vårruset?

Axel Lönnqvist är partneransvarig på Marathongruppen och berättar gärna mer om hur ni kan gå tillväga. E-post: axel.lonnqvist@marathongruppen.se

SPONSORER

PARTNERS

LEVERANTÖR

Ett evenemang av Marathongruppen med friidrottsklubbarna
Hässelby SK och Spårvägens FK i samarbete med idrottsklubbar från hela landet:
Falu IK, Gefle IF, IF Göta Karlstad, IS Göta, IKHP, Halmstad OK, IF Mantra Sport, Hässelby SK, Högby IF Friidrott, Malmö AI, Spårvägens FK, Studentidrotten Luleå, Sundsvall OK, Tjavle OK, Trångsvikens IF,
Umeå OK, IK Vikingen, Vänersborgs SK, Västerås FK, IFK Växjö och KFUM Örebro Friidrott.
Eventuellt övedrskott går 100% tillbaka till idrotten.
info@varruset.se
Vårruset, Box 15124, 167 15 Bromma
#vårruset
Tillhandahållare av denna webbplats: 
Marathongruppen i Stockholm AB

Marathongruppen

Youtube
Vimeo
Google Maps