LADDA NER APPEN

Nu kan du träna tillsammans med oss inför ditt lopp! Med en ny layout, innehåll och förbättringar kommer vi att peppa dig inför loppet med utmaningar, träningsprogram, videos, artiklar, recept och fina erbjudanden! Vad sägs om att exempelvis kunna föra din egna träningsdagbok redan nu? 

❗️Observera att du inte kommer kunna använda den gamla Vårruset-appen om du sprang med oss förra året i appen. Sök på Marathongruppen i appbutiken för att ladda ner den nya.

Så här gör du:

  • Ladda ner appen via länkarna nedan beroende på vilken telefon du har. 

App Store
Google Play

  • När du har laddat ner appen loggar du in med samma e-postadress som du använde när du anmälde dig till loppet. 
  • Ta del av innehållet och låta dig inspireras fram till ditt lopp!

ALLA VÅRA STEG

Mjukstarta året med oss och häng på vår utmaning som vi gör i samarbete med ASCIS. Vi börjar 17 januari fram till 14 februari. Efter avslutad utmaning kan du vinna priser från vår sponsor ASICS och du kan när som helst gå med. 

Så här går du med i utmaningen ”Alla Våra Steg” i appen. 

  • Gå in i appen under Start och gå med i utmaningen ”Alla Våra Steg” som pågår i 28 dagar (detta kan du göra först den 17:e januari när vi startar).
  • Registrera din rörelseträning i ”Alla Våra Steg” i appen så kan du vinna priser från ASICS, ju fler pass du gör desto större chans till vinst.

Välj om du vill genomföra de tips vi har på Instagram eller någon annan aktivitet som passar dig. Vi kommer att peppa dig längs vägen och ge tips på vardagsaktiviteter du kan göra. Dessa presenteras på Instagram. Målet är att röra på dig minst 15 minuter om dagen, i så många dagar som möjligt under perioden.  

Vi vill uppmuntra alla våra Vårrusare till att röra på sig, oavsett träningsform. Utmaningens syfte är att ta steget till att röra på sig och öka välbefinnandet. Vi vet alla att rörelse är bra för vår hälsa både kort- och långsiktigt. Det svåra är att göra det till en vana. Fördelen är att insatsen inte behöver vara särskilt intensiv för att räknas som rörelse och ha positiv inverkan på hälsan.

I vinstpotten ligger bland annat fem presentkort från Intersport till ett värde av 2000:- vardera samt snygga träningskläder från ASICS.

HUVUDSPONSOR

SPONSORER

PARTNERS

Ett evenemang av Marathongruppen (556265-9549) med friidrottsklubbarna Hässelby SK (802411-9698) och Spårvägens FK (802015-9979).
Marathongruppens överskott går till 100 procent tillbaka till idrotten.

info@varruset.se
Vårruset, Box 15124, 167 15 Bromma
#vårruset
Tillhandahållare av denna webbplats: 
Marathongruppen i Stockholm AB

Marathongruppen

 

FÖLJ VÅRRUSET
PÅ INSTAGRAM

Youtube
Vimeo
Google Maps