ANMÄLAN

VÅRRUSET-INITIATIVET

Vi är stolta och glada över att kunna presentera Vårruset-initiativet 2024. Detta initiativ är en långsiktiga satsning där vi årligen kommer att stötta och främja den kvinliga folkhälsan på ett eller annat sätt. I år samarbetar vi med Tjejzonen, som är Sveriges största stödorganisation för tjejer. Genom din anmälan blir du automatiskt en del av rörelsen som stärker tjejers hälsa både fysiskt och mentalt. Din anmälan till Vårruset bidrar inte bara till ditt egna välbefinnande, utan även till ett större mål!

Läs mer om hur du kan bli en löparambassadör för initiativet nedan. 

Vårruset ♡ Tjejzonen

Med uppmaningen ”Spring för alla tjejer” vill Vårruset tillsammans med Tjejzonen ändra på att nästan var 4:e tjej mellan 16-29 år lider av psykisk ohälsa. Tjejzonen är Sveriges största stödorganisation för tjejer och initiativet syftar till att öka den psykiska och fysiska hälsan hos unga tjejer. I samband med årets Vårruset-turné kommer 500.000 kr att doneras till Tjejzonens verksamhet samt aktiviteter som gör att fler tjejer kan få stöd. Din anmälan är viktig och gör skillnad. Tillsammans skapar vi förändring!

Är du vår nästa löparambassadör för Vårruset-initiatiet? 
– Ansök nu!

Genom Vårruset-initiativet kommer 20 fysiska tjejzoner startas upp runt om i Sverige i form av löparträffar. Just nu söker vi på Vårruset engagerade personer som vill bli en löparambassadör för Vårruset-initiativet. Som löparambassadör kommer du att få möjligheten att leda och inspirera deltagare under två pass i april månad. Du kommer även att få gott sällskap med oss från Vårruset och en ASICS Front Runner som även kommer att hålla i passet tillsammans med dig. 

Du som ansöker behöver inte vara en erfaren löpare eller proffs på något sätt, utan det viktigaste är att du älskar att träffa människor, vill inspirera och peppa och har förmågan att hålla i ett träningspass för såväl nybörjare som erfarna. Som löparambassadör kommer du även att få ett klädkit från vår sponsor ASICS till ett värde av 2500-. Låter det här som något för dig? Ansök via formuläret nedan.

 

DET HÄR ÄR VÅRRUSETS TRÄNINGSTRÄFFAR

* De lokala Vårruset-orterna står som värd för träningsträffarna.

* När: två tillfällen under april (tisdag, onsdag eller torsdag ev en helg. Alla specifika datum har inte blivit spikde än)
* Vilka håller i träningsträffarnarna: Vårruset tillsammans med löparambassadören och ASICS Front Runner.

* Nivå: Passen är utformade så att alla kan vara med, såväl nybörjare som erfarna. Det kommer finnas två alternativ att välja mellan löp-eller promenadklass. 

* Fokus på träningsträffarna ligger på gemenskap. 


DITT UPPDRAG SOM LÖPARAMBASSADÖR:

* Hålla i en basic löpdel under träningsträffarna 
* Vara inspirerande, peppande och inkluderande mot alla deltagare.

Genom att bli en del av vårt team kommer du att vara en del av något större än bara löpning. Du kommer att vara en del av en gemenskap som strävar efter att inspirera, motivera och göra skillnad för andra. Tillsammans kan vi uppnå fantastiska resultat och samtidigt ha roligt på vägen! 

Vi ser fram emot att få lära känna dig och välkomna dig till vårt ambassadörsteam!

 

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
– Fyll forumläret och skicka in till oss senast den 3 mars 2024.

Förnamn efternamn
Födelseår
Telefonnummer
E-mail
Vilken Vårruset Ort?
Har du tidigare ledarerfarenhet?
Instagram (optional)

SPONSORER

PARTNERS

Voltaren 11,6 mg/ g gel och Voltaren 23,2 mg/g gel (diklofenak), receptfritt antiinflammatoriskt läkemedel. För behandling av lokal lätt till måttlig smärta vid muskel-  och ledskador som tex. sportskador. Från 14 år. Ej för gravida kvinnor under tre sista graviditetsmånaderna. Behandling max 14 dagar. Kontakta läkare om ej smärtlindring efter 7 dagar, eller förvärrade symtom. Läs bipacksedeln noggrant. Haleon Denmark ApS, 020-100579. Varumärken ägs av eller licensieras till Haleon. ©2024 Haleon- koncernen eller dess licensgivare. Promotion nr. + month/year (e.g. 10/2021)

LEVERANTÖRER

Youtube
Vimeo
Google Maps