ANMÄLAN

För dig som vill springa Våruset, men inte har möjlighet att vara på plats.


I år erbjuder vi återigen ett alternativ för dig som inte kan närvara fysiskt på evenemangsdagen, men ändå vill springa Vårruset. Anmäl dig till Vårruset Digitalt. Här kan du springa var du vill på dina villkor och när det passar dig mellan 13 maj – 13 juni 2024. Välj mellan 2,5 km och 5 km.

Detta är en enklare version av loppdagen och du som är anmäld till Vårruset Digitalt kan inte delta på något evenemang i Vårrusets turné, utan du springer när det passar dig och där du är.

Vi hoppas såklart att så många av er som möjligt kan delta på plats och vill uppleva den härliga atmosfär och glädjen som infinner sig längs banan och på evenemangsområdet.

DATUM: 13 maj – 13 juni 2024
PRIS: 255:-
DISTANS: 2,5 km eller 5 km
ORT: Var du vill och när du vill mellan 13 maj – 13 juni.
DET HÄR INGÅR: Medalj, nummerlapp som hämtas från vår hemsida och tillgång till Vårrusets app
DET HÄR INGÅR INTE: Musikquiz, målpåsen, officiell tidtagning (GPS-tracking), snitslad bana, picknick och det går inte att anmäla lag till Vårruset Digitalt.

SPONSORER

PARTNERS

Voltaren 11,6 mg/ g gel och Voltaren 23,2 mg/g gel (diklofenak), receptfritt antiinflammatoriskt läkemedel. För behandling av lokal lätt till måttlig smärta vid muskel-  och ledskador som tex. sportskador. Från 14 år. Ej för gravida kvinnor under tre sista graviditetsmånaderna. Behandling max 14 dagar. Kontakta läkare om ej smärtlindring efter 7 dagar, eller förvärrade symtom. Läs bipacksedeln noggrant. Haleon Denmark ApS, 020-100579. Varumärken ägs av eller licensieras till Haleon. ©2024 Haleon- koncernen eller dess licensgivare. Promotion nr. + month/year (e.g. 10/2021)

LEVERANTÖRER