SPRING DIGITALT

__________

ANMÄLAN 2022

NYHET 2022
VÅRRUSET DIGITALT

I år presenterar vi en nyhet där du som inte kan närvara fysiskt på evenemangsdagen, men ändå vill springa Vårruset, kan anmäla dig till Vårruset Digitalt. Här kan du springa var du vill och när det passar dig mellan 2 maj – 9 juni 2022. Välj mellan 2,5 km och 5 km.

Detta är en enklare version av loppdagen och du som är anmäld till Vårruset Digitalt kan inte delta på något evenemang i Vårrusets turné, utan du springer när det passar dig och där du är.

VÅRRUSET DIGITALT

DATUM: 2 maj – 9 juni 2022
DISTANS: 2,5 km eller 5 km
ORT: Var du vill och när du vill mellan 2 maj – 9 juni.
DET HÄR INGÅR: Medalj, nummerlapp som hämtas från vår hemsida, uppvärmning i appen och tillgång till Vårrusets app.
DET HÄR INGÅR INTE: Musikquiz, målpåse, officiell tidtagning (GPS-tracking), snitslad bana, picknick och det går inte att anmäla lag till Vårruset Digitalt.

Vi hoppas såklart att så många av er som möjligt kan delta på plats och vill uppleva den härliga atmosfär och glädjen som infinner sig längs banan och på evenemangsområdet. 

Detta är även ett alternativ för dig som känner att du vill hålla avstånd från för stora folksamlingar eller befinner dig i riskgrupp. Vi kommer även att kunna anpassa startfållans yta på våra orter för att kunna hålla avstånd till varandra.

Vårruset

E-post: info@varruset.se

STARTLISTA V.22

HUVUDSPONSOR

SPONSORER

PARTNERS

Ett evenemang av Marathongruppen (556265-9549) med friidrottsklubbarna Hässelby SK (802411-9698) och Spårvägens FK (802015-9979).
Marathongruppens överskott går till 100 procent tillbaka till idrotten.

info@varruset.se
Vårruset, Box 15124, 167 15 Bromma
#vårruset
Tillhandahållare av denna webbplats: 
Marathongruppen i Stockholm AB

Marathongruppen

 

FÖLJ VÅRRUSET
PÅ INSTAGRAM

Youtube
Vimeo
Google Maps