ANMÄLAN

SPRING DIGITALT

__________

ANMÄLAN 2023

FÖR DIG SOM SKA SPRINGA VÅRRUSET DIGITALT

Här kommer information till dig som har anmält dig till Vårruset Digitalt. Du kan springa var och när du vill när det passar dig mellan 2 maj – 13 juni 2023. Välj mellan 2,5 km eller 5 km.

Du startar och springer loppet via appen och har du inte laddat ner den än kan du läsa mer om hur du laddar ner den här. 

Vårruset Digitalt är en enklare version av loppdagen och du som är anmäld till Vårruset Digitalt kan inte delta på något evenemang i Vårrusets turné fysiskt. Registrera ditt lopp senast den 13 juni. 

VÅRRUSET DIGITALT

DATUM: 2 maj – 13 juni 2023
DISTANS: 2,5 km eller 5 km
ORT: Var du vill och när du vill mellan 2 maj – 13 juni.
DET HÄR INGÅR: Medalj, nummerlapp som hämtas från vår hemsida, uppvärmning i appen och tillgång till Vårrusets app.
DET HÄR INGÅR INTE: Musikquiz, målpåse, officiell tidtagning (GPS-tracking), snitslad bana, picknick och det går inte att anmäla lag till Vårruset Digitalt.

SKRIV UT NUMMERLAPP OCH DIPLOM:

Få loppkänslan även på distans och skriv ut din nummerlapp, sätt den på din t-shirt och ge dig ut! Passa även på att skriva ut ditt diplom och känn dig stolt efter ditt lopp. 

MEDALJ 

Alla som deltar i Vårruset Digitalt kommer vi att skicka en välförtjänt medalj. Medaljen kommer att skickas till den adressen du angav när du gjorde anmälan och om du är flyttat eller bytt adress så meddela oss snarast så att vi kan säkerställa att du får den skickad till rätt adress. 

Detta är även ett alternativ för dig som känner att du vill hålla avstånd från för stora folksamlingar eller befinner dig i riskgrupp. 

Vårruset

E-post: info@varruset.se

STARTLISTA V.22

SPONSORER

PARTNERS

Voltaren 11,6 mg/ g gel och Voltaren 23,2 mg/g gel (diklofenak), receptfritt antiinflammatoriskt läkemedel. För behandling av lokal lätt till måttlig smärta vid muskel-  och ledskador som tex. sportskador. Från 14 år. Ej för gravida kvinnor under tre sista graviditetsmånaderna. Behandling max 14 dagar. Kontakta läkare om ej smärtlindring efter 7 dagar, eller förvärrade symtom. Läs bipacksedeln noggrant. Haleon Denmark ApS, 020-100579. Varumärken ägs av eller licensieras till Haleon. ©2024 Haleon- koncernen eller dess licensgivare. Promotion nr. + month/year (e.g. 10/2021)

LEVERANTÖRER