Årets picknick

Vi gillar verkligen vegokäk och har provsmakat årets picknick från Coop. Picknicken är helt vegetarisk och kan vi lova väldigt mättande. Även du som helst äter en rejäl köttbit blir mätt!

Vi gjorde en god tacobåt med hummus, keso, sallad och solroskärnor. Sen avslutade vi med riskakor och Crème Bonjour. Till det drack vi friskt bubbelvatten från Ramlösa med smak av vattenmelon.

Efter maten fixade vi kaffe och lyxade till det med den goda kexchokladen som du också kommer att få i din picknickkasse. Riktigt mumsig. Vi är supernöjda och hoppas att du också gillar det vegetariska tänket, som vi ju faktiskt körde även förra året. Observera att picknicken inte är vegansk, den innehåller mjölk- och äggpodukter. Här kan du se vilka produkter som är fria från laktor, nöt respektive gluten Det här är hela innehållet:

1 förp. Old El Paso Tortilla Whole Weat (8st tacobåtar).
Mjuka tacobåtar har en plan botten och är unikt båtformade, vilket gör dem enkla att fylla, hålla och framför allt lätta att äta! Kan varieras i det oändliga och fyllas med vad man vill, bara fantasin sätter begränsningar.

1 st Hummus Rödbeta, 150 g, från Sevan.
Krämig kikärtsröra med Rödbeta.  Hummus Rödbeta är glutenfri, laktosfri och utan tillsatt socker. Passar som klicken på tallriken till vegetariskt, ost, kyckling,  kött eller direkt på smörgåsen som en spread.

1 st Hummus Grön ärta, 150 g, från Sevan.

Krämig kikärtsröra med Grön Ärta. En grön hummus som är glutenfri, laktosfri och utan tillsatt socker. Passar som klicken på tallriken till vegetariskt, ost, kyckling, kött, eller direkt på smörgåsen som en spread.

1 st KESO® naturell 250 g från Arla.
KESO® Laktosfri 4% är en cottage cheese som passar till alla hälsosamma måltider; frukost, mellanmål, innan och efter träning, till salladen, på smörgåsen, i maten etc. KESO® är en grynig färskost som naturligt är rik på protein, ger en god energi och mättar bra.

1 påse Familjemix sallad 200g.

1 påse Miniost, 6 bitar.
Arla® Miniost är naturligt goda ostar i smart portionsstorlek på 20 gram. Toppen när du känner för ett mättande mellanmål eller snacks. Arla Miniost finns i 2 varianter som Mild & Lagrad cheddar.

1 st Risenta rostade och saltade solroskärnor, 200 g.
Rostade och saltade solroskärnor är både goda och nyttiga. De är perfekta som snacks eller till att toppa sallader och soppor med. Solroskärnor är skalade frön från solrosen och fulla av vitaminer och mineraler.

1 st Ramlösa vattenmelon 1,5 liter
Ny smak från Carlsberg. ”Släpp Bubblorna Fria med årets nya Smak Ramlösa Vattenmelon”

1 förpackning Linskakor från Risenta
Linskakor är naturliga, krispiga och smakrika mellanmål för hela familjen och tack vare linserna är de en bra källa till både protein och fiber. Goda precis som de är, eller med ditt favoritpålägg! Alla smaker är glutenfria.

1 st Créme Bonjour ost med oliver och örter, 200g, från Unilever.
Krämig och smakrik färskost från Crème Bonjour med frisk smak av gröna oliver, rosmarin och timjan. Alla ostar från Crème Bonjour är laktosfria och passar perfekt på mackan, i plockmat och i matlagning. Hela sortimentet produceras i vår fabrik i Helsingborg och innehåller hela 12 olika smaker att lyxa till vardagen med – det finns en för alla!

6 st Marabou Kex med nougatsmak från, Mondelez.
Nyheten med fyra lager av frasiga rån täckta med utsökt mjölkchoklad. Mellan rånen finns en härlig hasselnötssmakande fyllning.

Tacobåt med sallad, keso, hummus och rostade solroskärnor.

Mums vilken picknick Coop bjuder på i år. Vi är glada att den precis som förra året är helt vegetarisk. Det känns bra både för hälsan och miljön. Här intill ser du exakt vad picknickpåsen innehåller. Där finns också information om de vanligaste allergenerna.

HUVUDSPONSOR

SPONSORER

PARTNERS

Ett evenemang av Marathongruppen (556265-9549) med friidrottsklubbarna Hässelby SK (802411-9698) och Spårvägens FK (802015-9979).
Marathongruppens överskott går till 100 procent tillbaka till idrotten.

info@varruset.se
Vårruset, Box 15124, 167 15 Bromma
#vårruset
Tillhandahållare av denna webbplats: 
Marathongruppen i Stockholm AB

Marathongruppen

 

FÖLJ VÅRRUSET
PÅ INSTAGRAM

Youtube
Vimeo
Google Maps