Marie Serneholt är Vårrusets konferencier

Vi är fantastiskt glada och stolta över att Marie Serneholt är med som Vårrusets konferencier även i år. Förra året gjorde hon succé bland våra deltagare. Marie startade sin karriär som riktigt ung i gruppen A-Teens och har nu hunnit bli välkänd och folkkär över hela landet. Numera har hon en solokarriär som artist och har också glänst som programledare i allt från Melodifestivalen till Bingolotto.

 

Marie:
– Det här blir bästa starten på sommaren

Hur känns det att bli Vårrusets nya konferencier?
– Jag känner mig väldigt peppad, hedrad och förväntansfull inför mitt nya uppdrag! Att få åka runt över hela Sverige nästa vår och få träffa alla kvinnor och tjejer som ska delta ser jag otroligt mycket fram emot.

Hur ser din egen träning/löpning ut?
– Ska jag var ärlig så är just löpträning något som varit lite av en akilleshäl för mig, men i och med Vårruset nästa vår så känner jag mig mer peppad än någonsin över att få en annan relation till löpning. I övrigt så älskar jag att röra på mig. Har varit aktiv så länge jag kan minnas. Varvar oftast styrketräning med intervallträning och power walks.

Vad tänker du att du kommer tillföra Vårruset?
– Jag hoppas att jag kan tillföra energi och positivitet till alla som kommer dyka upp i de olika städerna. Är säker på att stämningen på plats kommer vara superhärlig!

Vad ser du mest fram emot?
– Att få resa runt till de olika orterna i vackra försommarsverige och träffa och hänga med alla sköna bönor som ska springa loppet. Man kan ju inte få en bättre start på sommaren 2020!

Vad vill du säga till alla som funderar på att delta i Vårruset?
– Dra ihop ditt tjejgäng, eller fråga mamma, eller våga köra själv – det kommer bli en helt fantastisk kväll och jag hoppas innerligt att vi ses nästa år! Låt oss göra 2020 till det bästa Vårruset-året någonsin!

SPONSORER

PARTNERS

LEVERANTÖR

Ett evenemang av Marathongruppen med friidrottsklubbarna
Hässelby SK och Spårvägens FK i samarbete med idrottsklubbar från hela landet:
Falu IK, Gefle IF, IF Göta Karlstad, IS Göta, IKHP, Halmstad OK, IF Mantra Sport, Hässelby SK, Högby IF Friidrott, Malmö AI, Spårvägens FK, Studentidrotten Luleå, Sundsvall OK, Tjavle OK, Trångsvikens IF,
Umeå OK, IK Vikingen, Vänersborgs SK, Västerås FK, IFK Växjö och KFUM Örebro Friidrott.
Eventuellt övedrskott går 100% tillbaka till idrotten.
info@varruset.se
Vårruset, Box 15124, 167 15 Bromma
#vårruset
Tillhandahållare av denna webbplats: 
Marathongruppen i Stockholm AB

Marathongruppen

Youtube
Vimeo
Google Maps