VÄSTERÅS

MÅNDAG 24 MAJ 2021

ANMÄLAN

VÄLKOMMEN TILL VÅRRUSET I VÄSTERÅS

Vårruset är Sveriges största motionsturné för kvinnor och samlar varje år tusentals tjejer. Turnén genomsyras av hälsa, glädje och gemenskap – värden som just nu behövs mer än någonsin. Våren 2021 kommer Västerås återigen sprudla av Vårrusets rörelseglädje. Samla vänner, kollegor och familjemedlemmar och rusa in våren tillsammans!

Hur coronapandemin kommer påverka motionslopp under våren 2021 vet vi ännu inte, men vi har utarbetat två olika alternativ för hur Vårruset ska kunna arrangeras på ett smittsäkert sätt – Vårruset kommer bli av! Senast i slutet av februari kommunicerar vilket av de två alternativen som kommer bli gällande. Oavsett alternativ så präglar Vårrusets kärnvärden alla delar av turnén – det blir en turné präglad av hälsa, glädje och gemenskap.

ALTERNATIV 1
ALTERNATIV 2

ANMÄLAN

Beroende på när du anmäler dig under året så varierar priset. Du vinner på att anmäla dig tidigt.
Se vår prismatris för de olika nivåerna som gäller fram till loppet 2021. Samma prismatris gäller
oavsett alternativ.

Anmäl dig själv eller bilda ett lag med sex Vårruset-deltagare bland dina arbetskamrater, grannar, släktingar eller kompisar. 
Anmäl er som en grupp och Vårruset bjuder på picknick. I en grupp kan det ingå både deltagare i Fun Run och i Tidtagning-klassen
Springer ni för ett företag går det att få en företagsfaktura, det väljer ni i anmälan i samband med
betalningen där man ändrar till organisation/företag i ”Dina uppgifter”.

Vi rekommenderar att deltagarna är minst 13 år gamla (11 år tillsammans med målsman). För 2,5 kilometer gäller 11 år (7 år tillsammans med målsman).

Genom att anmäla dig till loppet godkänner du Vårrusets allmänna villkor.
Anmälan är bindande. Anmälningsavgiften återbetalas ej om du tvingas lämna återbud.

TILL ANMÄLAN

VÄRDECHECK – EN FLEXIBEL STARTPLATS

Det läget vi befinner oss i är annorlunda jämfört med ett vanligt år och för att du som deltagare ska kunna känna en större trygghet inför kommande evenemang, har vi som komplement till köp av vanliga startplatser tagit fram en produkt som vi kallar för värdecheck. Värdechecken fungerar som en vanlig startplats, men du kan välja vilket av kommande tre år som du vill springa det evenemang du betalat för.

Arrangörsklubb

Västerås FK
Tel: 021-13 59 60
Fax: 021-41 60 60

Adress:Vårruset,Västerås FK
Kungsängsgatan 8
721 30 Västerås
E-post: arrangemang@vasterasfriidrott.se

STARTLISTA
Youtube
Vimeo
Google Maps