Vänersborg

TORSDAG 7 MAJ KL.19.00

Vårruset Vänersborg

Välkommen till Vårruset Vänersborg torsdag 7 maj. Låt Vårruset bli en kul grej med kompisar/kollegor, en formkoll eller början på ditt nya träningsliv. Vårruset är för alla tjejer, gammal som ung, otränad som vältränad. Du kan antingen köra klassikern 5 km eller nyheten 2,5 km. Och du väljer själv om du vill springa, jogga eller gå!

TILL ANMÄLAN

 

Anmälan 

Beroende på när du anmäler dig under året så varierar priset. Du vinner på att anmäla dig tidigt. 

Picknick

Alla lag med sex medlemmar bjuds på picknick från Coop.

Evenemangsområdet

Vår arena ligger vid Sjövallen, vid Vänern. Den här kvällen blir det en riktig festplats, med skön musik, massor med pepp & överraskningar i från vår konferencier och vår DJ och ifrån Vårrusets samarbetspartners som finns där med tävlingar & provsmakningar. Så kom i tid och njut av stämningen! Efter loppet är det också här som du och dina lagkompisar njuter av picknicken.

Vi finns på Facebook, (Vårruset i Vänersborg) och Instagram (varruset.vanersborg) – där kan du följa oss både innan under och efter loppet.

Vår bana

Starten går på Sjövallens gräsmatta. Första halva banan går på asfalt genom staden och sedan kommer ni ut på grusvägen som följer stranden under resten av loppet.

Vi kommer att ha musik & underhållning vid varje kilometer, så att du får härlig energi med dig och glädje runt banan. Vår bana är flack och väldigt lättsprungen.

Kompletteras med bana för 2,5 km.

Spring Vårruset och stötta svenska idrottare

Hela överskottet av Vårruset går till idrotten. I Vänersborg är det Vänersborgs SK som arrangerar. Vi har en omfattande verksamhet för barn, ungdomar och seniorer. Främst inom orientering, men också inom skidåkning – när vi får snö. Vi ser till att Vänersborgarna och andra frisksportare har bra spår för både promenader, löpning och skidåkning.

Arrangörsklubb

Vänersborgs SK
Tel. 073-044 97 11
Vårruset – Vänersborgs SK
Box 279, 462 23 Vänersborg
E-post: varruset.vbg@gmail.com

STARTLISTA

Karta över loppet

Sprid Vårruset!

Klart du vill att dina vänner, kollegor och familjemedlemmar ska vårrusa med dig. Ladda ner våra affischer och sprid ordet!

Youtube
Vimeo
Google Maps