Vänersborg

TORSDAG 7 MAJ KL.19.00

Vårruset Vänersborg inställt

Vi har idag tvingats ta det mycket tuffa och ledsamma beslutet att på grund av det rådande läget med coronautbrottet och det tills vidare gällande förbudet mot allmänna sammankomster, ställa in Vårruset 2020 som skulle arrangerats den 27 april till 4 juni runt om i landet.
Läs mer här

 

Anmälan 

Beroende på när du anmäler dig under året så varierar priset. Du vinner på att anmäla dig tidigt. 

Picknick

Alla lag med sex medlemmar bjuds på picknick från Coop.

Evenemangsområdet

Vår arena ligger vid Sjövallen, vid Vänern. Den här kvällen blir det en riktig festplats, med skön musik, massor med pepp & överraskningar i från vår konferencier och vår DJ och ifrån Vårrusets samarbetspartners som finns där med tävlingar & provsmakningar. Så kom i tid och njut av stämningen! Efter loppet är det också här som du och dina lagkompisar njuter av picknicken.

Vi finns på Facebook, (Vårruset i Vänersborg) och Instagram (varruset.vanersborg) – där kan du följa oss både innan under och efter loppet.

Vår bana

Starten går på Sjövallens gräsmatta. Första halva banan går på asfalt genom staden och sedan kommer ni ut på grusvägen som följer stranden under resten av loppet.

Vi kommer att ha musik & underhållning vid varje kilometer, så att du får härlig energi med dig och glädje runt banan. Vår bana är flack och väldigt lättsprungen.

Kompletteras med bana för 2,5 km.

Spring Vårruset och stötta svenska idrottare

Hela överskottet av Vårruset går till idrotten. I Vänersborg är det Vänersborgs SK som arrangerar. Vi har en omfattande verksamhet för barn, ungdomar och seniorer. Främst inom orientering, men också inom skidåkning – när vi får snö. Vi ser till att Vänersborgarna och andra frisksportare har bra spår för både promenader, löpning och skidåkning.

Arrangörsklubb

Vänersborgs SK
Tel. 073-044 97 11
Vårruset – Vänersborgs SK
Box 279, 462 23 Vänersborg
E-post: varruset.vbg@gmail.com

STARTLISTA

Sprid Vårruset!

Klart du vill att dina vänner, kollegor och familjemedlemmar ska vårrusa med dig. Ladda ner våra affischer och sprid ordet!

Youtube
Vimeo
Google Maps