Vänersborg

TORSDAG 7 MAJ 2020 INSTÄLLT

Vårruset Vänersborg inställt

Vi har tvingats ta det mycket tuffa och ledsamma beslutet att på grund av det rådande läget med coronautbrottet och det tills vidare gällande förbudet mot allmänna sammankomster, ställa in Vårruset 2020 som skulle arrangerats den 27 april till 4 juni runt om i landet.
Läs mer här

 

Mitt Vårrus – en virtuell Vårruset-turné.

För några veckor sedan tvingades vi ställa in Vårruset på grund av den pågående coronapandemin – otroligt tråkigt både för er deltagare och oss arrangörer, men så hörde många av sig till oss och frågade om vi inte kunde bjuda in till ett virtuellt lopp istället och självklart vill vi det!

Att motionera är så viktigt för både den fysiska och psykiska hälsan – speciellt under tuffa tider. Vi kan inte springa tillsammans, men vi gör det inte ensamma, genom Mitt Vårrus peppar och hejar vi på varandra digitalt. Nu laddar vi! Turnén startar den 27/4 och pågår till den 4/6.
Du springer när och var du vill.

På egen hand, men inte ensam – nu kör vi Mitt Vårrus tillsammans!

Är du anmäld till Vårruset innan den ordinarie turné ställdes in?

Alla som hade hunnit anmäla sig innan den ordinarie turnén ställdes in ska ha fått ett email med en länk för att vara med i Mitt Vårrus – kontakta oss annars! Du som var anmäld sedan tidigare får veckovisa träningsprogram och belönas efter det virtuella loppet med ett diplom, en digital goodiebag och en medalj. På samma sida som du registrerar ditt lopp (den länk du fått skickad till din email) kan du direkt ladda ner ditt diplom. Anmälda löpare i Vänersborg som genomför Mitt Vårrus får medaljen hemskickad. Den digitala goodiebagen mejlas ut den 5 juni.

Vill du anmäla dig till Mitt Vårrus?

Att vara med kostar 50 kr och de insamlade pengarna går direkt tillbaka till idrottsrörelsen.
Du springer när och var du vill och belönas sedan med ett diplom efter att du genomfört det virtuella loppet. Medalj, digital goodiebag och veckans träningsprogram ingår inte för nyanmälningar utan endast för de som var anmälda till den ordinarie Vårruset-turnén.

Anmäl dig här!

 

Du stöttar svensk idrott

Som deltagare i Vårruset är du viktig! Du bidrar till ett bättre och starkare idrottssverige. Det överskott som Vårruset genererar går till hundra procent tillbaka till idrotten via arrangörsklubben. Vänersborgs SK har en omfattande verksamhet för barn, ungdomar och seniorer. Främst inom orientering, men också inom skidåkning – när vi har snö. Vi ser till att Vänersborgarna och andra frisksportare har bra spår för både promenader, löpning och skidåkning.

Arrangörsklubb

Vänersborgs SK
Tel. 073-044 97 11
Vårruset – Vänersborgs SK
Box 279, 462 23 Vänersborg
E-post: varruset.vbg@gmail.com

STARTLISTA

Youtube
Vimeo
Google Maps