Örebro

ONSDAG 27 MAJ KL.19.00

Vårruset Örebro INSTÄLLT

Vi har idag tvingats ta det mycket tuffa och ledsamma beslutet att på grund av det rådande läget med coronautbrottet och det tills vidare gällande förbudet mot allmänna sammankomster, ställa in Vårruset 2020 som skulle arrangerats den 27 april till 4 juni runt om i landet.
Läs mer här

 

Anmälan

Beroende på när du anmäler dig under året så varierar priset. Du vinner på att anmäla dig tidigt. 

Picknick

Alla lag med sex medlemmar bjuds på picknick från Coop.

Evenemangsområdet

Vårrusets evenemangsområde vid Gustavsviksbadet är en riktig festplats. Massor med pepp och underhållning från vår konferencier och vår DJ. Alla Vårrusets samarbetsparners finns på plats med tävlingar, provsmakningar och försäljning. Kom hit i tid och njut av stämningen.

Vår bana

Vårrusets bana går i centrala Örebro med start (se karta) och mål vid Gustavsviksbadet. Den absolut största delen av banan går på asfaltsväg förutom de sista biten innan mål där du springer på gräs. Banan är relativt flack och lättsprungen även om några kortare backar förekommer här och där. På några ställen längs banan finns orkestrar som bidrar med pepp och skön musik så att du ska ha kul och känna dig stark under loppet.

Kompletteras med bana för 2,5 km.

Spring Vårruset och stötta svenska idrottare

Som deltagare i Vårruset är du viktig. Inte bara för att du gör loppet trevligare. Du bidrar till ett bättre och starkare idrottssverige. Det överskott som Vårruset genererar går till hundra procent tillbaka till idrotten via arrangörsklubben. KFUM Örebro Friidrott har verksamhet för ungdomar, juniorer, seniorer, veteraner och motionärer.

STARTLISTA

Arrangörsklubb

KFUM Örebro Friidrott
Tel: 019-10 26 36
Kontaktperson: Christer PalménAdress:
Vårruset, KFUM Örebro Friidrott
Tybblelundshallen, Tybblelundvägen 3
702 86 Örebro
Epost:
varruset@kfumorebrofriidrott.se

Sprid Vårruset!

Klart du vill att dina vänner, kollegor och familjemedlemmar ska vårrusa med dig. Ladda ner våra affischer och sprid ordet!

Youtube
Vimeo
Google Maps