KARLSTAD

Vecka 20 (17 -23 maj)

ANMÄLAN

VÄLKOMMEN TILL VÅRRUSET I KARLSTAD

Vårruset är Sveriges största motionsturné för kvinnor och samlar varje år tusentals tjejer. Turnén genomsyras av hälsa, glädje och gemenskap – värden som just nu behövs mer än någonsin. I år som en kombinationsturné kommer Karlstad återigen sprudla av Vårrusets rörelseglädje. Samla vänner, kollegor och familjemedlemmar och rusa in våren tillsammans!

LÄS MER OM KOMBINATIONSTURNÈN

ANMÄLAN

Beroende på när du anmäler dig under året så varierar priset. Du vinner på att anmäla dig tidigt.
Se vår prisstege för de olika nivåerna som gäller 2021.

Anmäl dig själv eller bilda ett lag med sex Vårruset-deltagare bland dina arbetskamrater, grannar, släktingar eller kompisar. 
Anmäl er som en grupp och Vårruset bjuder på picknick.
Springer ni för ett företag går det att få en företagsfaktura, det väljer ni i anmälan i samband med betalningen där man ändrar till E-faktura för företag i ”Dina uppgifter”.

Vi rekommenderar att deltagarna är minst 13 år gamla (11 år tillsammans med målsman). För 2,5 kilometer gäller 11 år (7 år tillsammans med målsman).

Genom att anmäla dig till loppet godkänner du Vårrusets allmänna villkor.
Anmälan är bindande. Anmälningsavgiften återbetalas ej om du tvingas lämna återbud.

TILL ANMÄLAN

VÄRDECHECK – EN FLEXIBEL STARTPLATS

Det läget vi befinner oss i är annorlunda jämfört med ett vanligt år och för att du som deltagare ska kunna känna en större trygghet inför kommande evenemang, har vi som komplement till köp av vanliga startplatser tagit fram en produkt som vi kallar för värdecheck. Värdechecken fungerar som en vanlig startplats, men du kan välja vilket av kommande tre år som du vill springa det evenemang du betalat för.

PICKNICK FÖR ALLA LAG

Alla löpare som springer i lag (sex personer) får en god Italieninspirerad picknick från Granarolo! Vecka 19, d.v.s. veckan innan din evenemangsvecka  kommer du som springer i lag få tillgång till picknicken. Lagledaren får hela lagets picknick och hur ni sedan väljer att tillreda och avnjuta den är upp till ert lag. Det är viktigt att alla tar eget ansvar och följer rådande rekommendationer vid tillfället för ert lopp.

Picknicken hämtas upp eller levereras ut. Exakt hur distrubitionen ser ut kommer du får reda på några veckor innan turnén drar igång. Vi kommer smittsäkra alla utlämningar så att du kan känna dig trygg när du hämtar din picknick.

Nyfiken på innehållet i årets picknick? Läs mer HÄR.

Arrangörsklubb

IF Göta Karlstad
Tel: 054-21 23 27
Adress: Regementsgatan 8,
653 40 Karlstad

E-post:info@ifgota.se
Hemsida: www.ifgota.se

STARTLISTA

Ett evenemang av Marathongruppen (556265-9549) med friidrottsklubbarna Hässelby SK (802411-9698) och Spårvägens FK (802015-9979).
Marathongruppens överskott går till 100 procent tillbaka till idrotten.

info@varruset.se
Vårruset, Box 15124, 167 15 Bromma
#vårruset
Tillhandahållare av denna webbplats: 
Marathongruppen i Stockholm AB

Marathongruppen

Youtube
Vimeo
Google Maps