Vårrusets app

I år är Vårruset ett sex veckor långt hälsoäventyr som du kan se som ett bootcamp – allt för att du ska bli ditt bästa jag denna vår. Under hela Vårruset-turnén (6 veckor) kommer alla deltagare ha tillgång till Vårrusets app.

I appen hittar du:

Träningspass
– allt från löpning, till yoga och styrketräning. Våra träningsexperter anpassar träningen så att den passar deltagare på alla nivåer. Det kommer finnas träning i form av videor eller artiklar att ta del av så gott som varje dag under Vårruset-turnéns sex veckor.

Recepttips
– här hittar du både recept och fakta om god, näringsrik mat utan något fokus på tvång eller dieter.

Utmaningar
– varje vecka bjuder vi in till olika utmaningar. Det kan vara allt från en gångutmaning till styrketränings- eller yogautmaningar.

Din evenemangsdag
– i appen finns allt du behöver för att uppleva en riktigt härlig evenemangsdag. Uppvärmningsvideo, tidtagning, musiklistor, ljudupplevelser och musikquiz. 

Genom att anta olika utmaningar och genomföra träningspass kommer du samla poäng. Din personliga poängpott kommer sedan både avgöra värdet på din Vårruset-presentbox (läs mer om den HÄR) och låsa upp härliga erbjudanden längs vägen. Viktigt är att all träning i Vårrusets app värderas lika. Att promenera 30 minuter ger lika många poäng som ett tufft styrkepass.

Så laddar du ner, loggar in och använder appen:

Appen finns tillgänglig för iPhone samt Android-enheter (operativsystem 8.0 eller senare). Läs gärna igenom vår instruktionsmanual och titta på en kort instruktionsfilm om hur du använder appen.

Ett evenemang av Marathongruppen (556265-9549) med friidrottsklubbarna Hässelby SK (802411-9698) och Spårvägens FK (802015-9979).
Marathongruppens överskott går till 100 procent tillbaka till idrotten.

info@varruset.se
Vårruset, Box 15124, 167 15 Bromma
#vårruset
Tillhandahållare av denna webbplats: 
Marathongruppen i Stockholm AB

Marathongruppen

Youtube
Vimeo
Google Maps