VÅRRUSET 2021

Alternativ 2:
En kombinationsturné med fysiska och digitala inslag

Gör dig redo! Vårruset 2021 blir något alldeles extra. Tillsammans tar vi oss an ett hälsoäventyr där vi stärker hela dig. Under turnén blir du guidad, coachad och motiverad av Vårrusets experter på en digital mötesplats. Du har möjlighet att anta sociala- och fysiska utmaningar som ger dig poäng – allt för att du ska få en belöning som strör extra mycket stjärnglans över din prestation när turnén är avslutad. Under evenemangsveckan hittar du uppvärmning, spellistor och kartor med utmärkta rundor på de olika Vårruset-orterna.

Du går, joggar eller springer 2,5 eller 5 km – efteråt firar du som är medlem i ett lag med en härlig picknick tillsammans med vänner, familj och kollegor. Givetvis kan du  också genomföra Vårrusets kombinationsturné helt på egen hand – där du är. När turnén är avslutad får du din Vårrusetmedalj och den unika Vårruset-presentboxen som sprider extra stjärnglans över din fantastiska prestation. Innehållet i boxen är unikt för i Vårruset 2021 och innefattar härliga produkter till ett värde som överstiger anmälningsavgiften. Som deltagare har du möjlighet att påverka innehållet i din box – ju fler poäng du har samlat under turnén genom att anta olika sociala- och fysiska utmaningar ju högre blir värdet I boxen.

Självklart är vår superstjärna Marie Serneholt med även i Vårruset 2021.

Det här ingår:

  • Nyheten Vårruset-app där du får tillgång till inspiration, träning och utmaningar. Genom att genomföra utmaningarna har du möjlighet att samla poäng och öka värdet på din box.
  • Vårrusets medalj.
  • En exklusiv presentbox med produkter vars värde överstiger anmälningsavgiften.
  • Vårrusets quiz.
  • Allt du behöver för evenemangsdagen: uppvärmning, spellistor, bankartor och picknickplatser.
  • Picknick om du ingår i ett lag om sex personer.

Vårrusets kombinationsturné blir en unik Vårrusetupplevelse som kommer bestå av tre delar:

1. Ett hälsoäventyr där vi stärker hela dig

I Vårrusets app kommer våra experter coacha, guida och motivera dig under flera veckor. Du kommer få ta del av träningspass, sociala utmaningar, näringsrika recept, föreläsningar och massor av inspiration. Hälsoäventyret vilar på fyra hälsopelare som alla är viktiga för att vi ska må bra och bli våra bästa jag: 

Rörelse: Ta del av enkla, roliga pass som tar dig i mål på Vårruset, men som framför allt ger dig träningsglädjen tillbaka. Häng med våra tränare och testa träningspassen i Vårruset-appen.

Näring: Lär dig att ge din kropp rätt näring utan tvång och dieter. På Vårrusets digitala mötesplats får du möjlighet att ta del av expertråd, recepttips och föreläsningar på temat kost.

Tankar: Gör dina tankar till dina bästa vänner snarare än dina värsta fiender. I Vårruset-appen ger vi dig verktygen som stärker dina mentala muskler.

Gemenskap: Samla vänner, kollegor och familj och ta er an Vårruset tillsammans! Den samhörighet som ett gemensamt mål skapar är oslagbart och tillsammans kommer ni växa – både individuellt och samman.

2. En fantastisk evenemangsvecka

Samla vänner, kollegor och familj och spring Vårruset tillsammans på ett smittsäkert sätt! I Vårrusets app finns kartor och picknickplatser, uppvärmning och tidtagning. Tillsammans skapar vi en magisk evenemangsvecka som andas Vårruset. Vi ger dig alla verktygen du behöver för att uppleva den härliga Vårruset-känslan. För er som springer i ett lag om sex personer ingår picknick.

Veckor och orter
(du genomför loppet när du vill under din orts vecka):

Vecka 17

MALMÖ, HELSINGBORG och HALMSTAD

Vecka 18

NORRKÖPING, GÖTEBORG, VÄNDERSBORG och ÖREBRO

Vecka 19

STOCKHOLM dag 1, STOCKHOLM dag 2 och UPPSALA

Vecka 20

KALMAR, VÄXJÖ, JÖNKÖPING och KARLSTAD

Vecka 21

VÄSTERÅS, FALUN, GÄVLE och SUNDSVALL

Vecka 22

LULEÅ, UMEÅ och ÖSTERSUND

 

3. Vårrusets presentbox

Som deltagare i Vårrusets kombinationsturné får du en exklusiv Vårruset presentbox som sprider stjärnglans över din fantastiska prestation. Innehållet i boxen är unikt för i Vårruset 2021 och innefattar härliga produkter till ett värde som överstiger anmälningsavgiften. Upptäck fina gåvor och få nya favoriter från omtyckta och hyllade varumärken.

Frågor & Svar

Vågar jag anmäla mig?
Ja! Vårruset 2021 kommer att genomföras genom ett av de två alternativen vi presenterat. Senast i mitten av februari kommer vi kommunicera vilket av de två alternativen som blir gällande. Oavsett alternativ så kommer Vårrusets kärnvärden genomsyra alla delar av turnén – det kommer bli en turné präglad av hälsa, glädje och gemenskap.

Kan jag välja vilket alternativ jag föredrar?
Nej, du kan inte välja alternativ. Vi har jobbat hårt för att ta fram två likvärdiga upplevelser så att det (oavsett vilken situation vi befinner oss i längre fram i vår) ska gå att genomföra Vårruset 2021. Senast i slutet av februari kommer vi kommunicera vilket av de två alternativen som blir gällande.

Är det samma loppdag som gäller för det digitala loppet i alternativ 2, som det skulle ha varit för det fysiska loppet i alternativ 1?
I alternativ 2 kommer du kunna genomföra ditt Vårrus när som helst under den veckan då din loppdag infaller. Tex, Vårruset i Göteborg är den 4 maj, i alternativ 2 kan du därför springa loppet när som helst under vecka 18 (3-9 maj).

SPONSORER

PARTNERS

LEVERANTÖR

Ett evenemang av Marathongruppen med friidrottsklubbarna
Hässelby SK och Spårvägens FK i samarbete med idrottsklubbar från hela landet:
Falu IK, Gefle IF, IF Göta Karlstad, IS Göta, IKHP, Halmstad OK, IF Mantra Sport, Hässelby SK, Högby IF Friidrott, Malmö AI, Spårvägens FK, Studentidrotten Luleå, Sundsvall OK, Tjavle OK, Trångsvikens IF,
Umeå OK, IK Vikingen, Vänersborgs SK, Västerås FK, IFK Växjö och KFUM Örebro Friidrott.
Eventuellt övedrskott går 100% tillbaka till idrotten.
info@varruset.se
Vårruset, Box 15124, 167 15 Bromma
#vårruset
Tillhandahållare av denna webbplats: 
Marathongruppen i Stockholm AB

Marathongruppen

Youtube
Vimeo
Google Maps