Uppsala
Måndag 29 maj kl 19.00

Välkommen till Uppsala och Vårruset. Här får du tillsammans med tusentals andra tjejer springa, jogga eller gå 5 km på Ulleråkersområdet och längs med Fyrisån. Start och mål är på KAP-området, vid Kungsängsbron.

ANMÄL DIG HÄR >>>

Nummerlappar

Vi har inte lyckats få iväg en hel del nummerlappar i tid via post vilket gör att dessa kommer att delas ut per person innan loppet. Vi ber om ursäkt för detta, men vi kommer att ha förstärkt nummerlappsutdelningen från kl 16:00.

Vi kommer att finnas på plats alla dagar 25-28 maj kl 10:00-12:00 på parkeringen söder om Studenternas IP vid minigolfbanan för de som vill hämta nummerlappar i förväg. Då slipper du att komma i god tid på själva tävlingsdagen och hämta ut din nummerlapp.

Hämta din nummerlapp

Om du anmäler dig senare än 7 dagar innan Vårruset avgörs måste du hämta nummerlappen på tävlingsplatsen i god tid före första start.

Direktanmälan

Anmälan via Vårruset.se stänger 2 dagar innan evenemanget.
Direktanmälan kan göras på evenemangsplatsen i god tid före första start. Direktanmälningsavgiften är 300 kr i Fun Run klassen och 350 kr i tidtagningsklassen.

Tävlings PM

Här kan du hämta tävlings PM som pdf.

Tävlingsområdet

Vårrusets tävlingsområde ligger vid KAP-området, söder om Studenternas IP vid Kungsängsbron. Du tar dig lätt till tävlingsområdet från centrum, genom att promenera eller cykla längs med Fyrisån i vår vackra stadsträdgård. Kom i tid och njut av stämningen.

Det här är banan

Start- och Målområdet är på KAP-området. I början är underlaget asfalt och resten är grus. Banan är lättsprungen och det finns inga backar. Det kommer att finnas orkestrar som peppar dig stark under loppet.
Bankarta som pdf >>

Spring Vårruset och stötta svenska idrottare

Som deltagare i Vårruset är du viktig. Inte bara för att du gör loppet trevligare. Du bidrar till ett bättre och starkare idrottsverige. Det överskott som Vårruset genererar går till hundra procent tillbaka till idrotten via arrangörsklubben. Upsala IF Friidrott är en kraftigt växande förening med ungdomar, men även juniorer och seniorer i verksamheten.Arrangörsklubb

Upsala IF
Tel: 072-566 23 40
Telefontid: 10-15, övrig tid telefonsvarare
Kontaktperson: Malin Ekblad

E-post: varruset@uiffriidrott.se