Sundsvall
Måndag 12 juni 2017 kl. 18:30

Sundsvalls OK hälsar dig välkommen till Vårruset. Vi räknar med samma fantastiska stämning och samma fina väder som förra året. Du kan välja att springa, jogga eller gå fem kilometer i området kring Baldershovs IP och sjukhuset. Start och mål på samma platser som i fjol.

Om Du inte läst Inbjudan till Nya Vårruset med information om anmälningsperioder, priser och betalningsalternativ hittar du den här >>>

ANMÄL DIG HÄR >>>

Hämta din nummerlapp

Om du anmäler dig senare än 7 dagar innan Vårruset avgörs måste du hämta nummerlappen på tävlingsplatsen i god tid före första start.

Direktanmälan

Anmälan via Vårruset.se stänger 2 dagar innan evenemanget.
Direktanmälan kan göras på evenemangsplatsen i god tid före första start. Direktanmälningsavgiften är 300 kr i Fun Run klassen och 350 kr i tidtagningsklassen.
Anmäler du dig efter den 6 juni hämtar du din nummerlapp i informationen på tävlingsdagen.

Tävlings PM

Här kan du hämta tävlings PM som pdf.

Start-/målområde

Vårruset Sundsvalls målområde finns på och omkring sjukhusplan. Vid närbelägna KomVux finns en gräsyta där deltagarna brukar njuta av picknick värmda av kvällsolens strålar. Vår duktiga discjockey spelar skön musik och Vårrusets populära speaker Blossom peppar, underhåller och intervjuar såväl vanliga deltagare som världsstjärnor. Alla Vårrusets samarbetspartners finns på plats med tävlingar, provsmakningar och försäljning. Kom hit i tid och njut av stämningen.

Det här är banan

Tävlingsområdet är på Norra Berget vid sjukhuset (se karta). Starten sker på Lasarettsvägen, sedan 2015 mitt för Sjukhusplan, inte som tidigare vid Lindgården. Banan tar sig från Lasarettsvägen i Haga via Baldersvägen upp mot Norra Berget. Den går sedan vidare på Gaffelbyvägen och därefter Burevägen. Vid värmeverket efter drygt 2 km lämnar den Norra bakom sig och övergår i enda avsnittet på grusväg genom östra delarna av Granloholm. Efter ytterligare en halv kilometer vänder den tillbaka mot Baldershov, som passeras på östra och södra sidorna innan målet nås på Sjukhusplan.

Här kan du hämta en karta över bansträckningen, som kommer att vara samma som de senaste åren.

Fina priser vid Vårruset i Sundsvall

Vi är så glada över att presentera att Sundsvalls duktiga silversmed Eva Eriksson även i år skänker fina smycken till de tre främsta i tidtagningsklassen.
I år är det halsband med hjärtan i olika storlek. Värde 1190-1490 kr.
ALLA som springer får 20 % på Evas kollektioner under kvällen samt i Evas verktad tom 17 Juni. Kika gärna in i Evas webb-shop:
www.evaeeriksson.se


Spring Vårruset och stöd svensk idrott

Som deltagare i Vårruset är du viktig. Inte bara för att du gör loppet trevligare. Du bidrar till ett bättre och starkare idrottssverige. Det överskott som Vårruset genererar går till hundra procent tillbaka till idrotten via arrangörsklubbarna. Sundsvalls OK har omfattande verksamhet för ungdomar, juniorer, seniorer, veteraner och motionärer. På O-ringen brukar vi liksom i somras ofta vara största klubb i deltagarantal.Facebook

Följ Vårruset Sundsvall på Facebook. Där lägger vi löpande ut information och bilder.
Till Facebook

Arrangörsklubb

Sundsvalls OK
Tel: 060-12 53 75

Adress: Vårruset
Box 318
851 05 Sundsvall
E-post: varruset@sundsvallsok.se

Uppvärmningspartner