Vänersborg
Tisdag 9 maj kl 19.00

Välkommen till Vårrruset och Vänersborg tisdagen den 9 maj. Tillsammans med flera tusen andra tjejer kommer du att springa en riktigt fin bana på fem kilometer, först genom stan och centrum, och sen längs med Vänerstranden tillbaks till Sjövallen.

ANMÄL DIG HÄR >>>

Hämta din nummerlapp.

Om du anmäler dig senare än 7 dagar innan Vårruset avgörs måste du hämta nummerlappen på tävlingsplatsen i god tid före första start.

Direktanmälan

Anmälan via Vårruset.se stänger 2 dagar innan evenemanget.
Direktanmälan kan göras på evenemangsplatsen i god tid före första start. Direktanmälningsavgiften är 300 kr i Fun Run klassen och 350 kr i tidtagningsklassen.

Tävlings PM

Här kan du hämta tävlings PM som pdf.

Tävlingsområdet

Vår arena ligger vid Sjövallen, alldeles vid Vänern. Den här kvällen blir det också en riktig festplats, med skön musik, Blossom som peppar, intervjuar och underhåller från scenen och naturligtvis alla Vårrusets samarbetspartners som ställer ut, fixar tävlingar, provsmakningar och försäljning. Så kom i tid och njut av stämningen!

Vår bana

Starten går på Sjövallens gräsmatta. Första halva banan går på asfalt och sen kommer ni ut på grusvägen som följer stranden under resten av loppet.

Redan inne i stan börjar musiken – med liveband. Med ojämna mellanrum bjuds du under loppet på olika sorters musik, som alla ska ge dig lite extra glädjefull skjuts i benen.
Vår bana är flack och väldigt lättsprungen. Här kan du se banan >>Spring Vårruset – du gör en insats för friluftslivet

Hela överskottet av Vårruset går till idrotten. I Vänersborg är det Vänersborgs SK som arrangerar. Vi har en omfattande verksamhet för barn, ungdomar och seniorer. Främst inom orientering, men också inom skidåkning - när vi får snö. Vi ser till att Vänersborgarna och andra frisksportare har bra spår för både promenader, löpning och skidåkning. 

Arrangörsklubb

Vänersborgs SK
Tel. 073-044 97 11
Vårruset – Vänersborgs SK
Box 279, 462 23 Vänersborg
E-post: varruset.vbg@gmail.com