Malmö
Tisdag 2 maj kl 18.30

Välkommen till Vårruset i Malmö! Här får du tillsammans med tusentals andra tjejer springa, jogga eller gå fem kilometer i den vårsköna Pildammsparken. Start och mål är beläget vid Stadionområdet.

ANMÄL DIG HÄR >>>

Hämta din nummerlapp.

Om du anmäler dig senare än 7 dagar innan Vårruset avgörs måste du hämta nummerlappen på tävlingsplatsen i god tid före första start.

Direktanmälan

Anmälan via Vårruset.se stänger 2 dagar innan evenemanget.
Direktanmälan kan göras på evenemangsplatsen i god tid före första start. Direktanmälningsavgiften är 300 kr i Fun Run klassen och 350 kr i tidtagningsklassen.

Tävlingsområdet

Vårrusets tävlingsområde vid Malmö Stadion är en riktig festplats. Vår duktiga diskjockey spelar skön musik, Blossom peppar, intervjuar och underhåller från scenen. Alla Vårrusets samarbetspartners finns på plats med tävlingar, provsmakningar och försäljning. Kom hit i tid och njut av stämningen.

Tävlings PM

Här kan du hämta tävlings PM som pdf.

Det här är banan

Vårrusets bana slingrar sig genom den vackra Pildammsparken med start på Baltiska vägen och mål vid Malmö Stadion. Majoriteten av banan går på de härliga parkstigarna vid vattnet, och du springer också en del av sträckan på asfaltsvägar i anslutning till parken. Förutom den otroligt vackra miljön är banan flack och väldigt lättsprungen. Längs vägen kommer du bland annat bli peppad av musik och DJ:s så att du ska ha kul och känna dig starkare än någonsin under loppet.Alla Vårrusare stöttar svensk idrott

Som deltagare i Vårruset är du viktig. Inte bara för att du gör loppet trevligare, du bidrar samtidigt till ett bättre och starkare idrottssverige. Det överskott som Vårruset genererar går till hundra procent tillbaka till idrotten via arrangörsklubbarna. MAI har en omfattande verksamhet för barn och ungdomar, juniorer, seniorer, veteraner och motionärer. Vi på MAI tackar dig för att du springer Vårruset 2016 i Malmö!Arrangörsklubb

Arrangörsklubb: MAI
Tel: 040 86 900
Besöksadress: Eric Perssons väg 1
Box 5077
200 71 Malmö

E-post: varruset@mai.se
MAI:s Vårruset hemsida