Snart öppnar anmälan till Vårruset 2017

Den 29 oktober öppnar vi anmälan till alla Vårrusets lopp. Då kan du se vilket datum Vårruset kommer till just din ort. Vi har dessutom flera spännande nyheter inför 2017 - håll koll här på hemsidan, facebook och nyhetsbrev.

Vårruset finns på Facebook

Du har väl inte missat att Vårruset finns på Facebook. Där hittar du tips, nyheter, inspiration och mycket annat. Gå in och gilla sidan så att du hänger med på det allra senaste.
Till Facebook >>

Kika på bilderna från Vårruset 2016

Under fliken bilder i översta menyraden hittar du bilder från flera av Vårrusets lopp. Du som aldrig har sprungit Vårruset - gå in och kika och känn glädjen, gemenskapen och den spirande, pirrande våren. Du som varit med förr - titta och känn igen dig.
Några bilder från Stockholm >>

Spring Vårruset och stötta svenska idrottare

Som deltagare i Vårruset är du viktig. Inte bara för att du gör loppet trevligare. Du bidrar till ett bättre och starkare idrottssverige. Det överskott som Vårruset genererar går till hundra procent tillbaka till idrotten via arrangörsklubbarna på respektive ort. Klubbarna har omfattande verksamhet för ungdomar, juniorer, seniorer, veteraner och motionärer.