En hälsning från Östersund

Femte upplagan av Vårruset Östersund bjöd på solsken och återigen en tjejfest längs Storsjö strand. Trots motvinden på det långa upploppet, bjöds det på riktigt fina tider av eliten där Jenny Larsson, skidåkaren från Gällivare, var den som var starkast mot slutet. Med den fina sluttiden 17.31 kom hon tre sekunder före skidskytten Elisabeth Högberg. Men den allra största hyllningen ska de cirka 3300 tjejer som sprang, joggade, lunkade och gick runt Vårruset-banan denna kväll ha. Ni gjorde det till Östersunds största motionsfest där vi hejade på varandra, fikade i gröngräset och njöt av underhållning både längs banan och i målet där Blossom gav extra energi till alla. Vi ses igen nästa år!

Bilder från Västerås

Återigen har vi haft ett sådant där soligt och härligt Vårruset. Evenemanget i Västerås hade härligt väder och massor med peppade tjejer. Kika på bilderna.
Till bilderna >>

Bilderna från Uppsala

Nu har vi lagt upp fantastiska bilder från Vårruset i Uppsala. Vilken kväll vi fick. Och du som inte var på plats, kika på bilderna - så lovar vi att du kommer nästa år.
Till bilderna >>

Stockholm dag 2 - 23 maj

Vi lovade sommarväder. Och vi fick sommarväder. Stort grattis till Malin Starfelt, Runacademy som vann på fina tiden 17:52. Eleonora Olsmats, Turebergs FK och Jessica Österberg Spårvägens FK kom på andra och tredje plats. Grattis och hurra till alla fantastiska tjejer som har sprungit Vårruset i dag. Ni gjorde vår kväll.
Resultaten i tidtagningsklassen >>

Stockholm dag 1 - 22 maj

Å, vilken härlig kväll. Runt 9 500 tjejer samlades på Stora Skuggan för att springa eller gå Vårrusets 5 kilometer. Först i mål var Lina Bäcke, Fortisarna på grymma 18:44. Tvåa blev Kajsa Barr, Stockholm och trea Lisa Haglund, Happy Run. I Vårruset är dock alla vinnare. Efter loppet blev det picknick i kvällssolen. Heja alla grymma tjejer. Ni är bäst.
Till alla bilder >>
Till resultatlistan för tidtagningsklassen >>

Bilder från Kalmar

Nu har det dykt upp bilder från Vårruset i Kalmar här på hemsidan. Ett premiärlopp eftersom det var första gången Vårruset gick i Kalmar. Vi är mycket nöjda med kvällen. Kika på våra bilder.
Till bilderna >>

Vårruset i Stockholm den 22 och 23 maj

Måndag den 22 och tisdag den 23 maj går Vårruset i Stockholm. Tänk på att det går att göra direktanmälan på plats från klockan 16. Missa inte en 5-kilometersrunda i det här fantastiska vårvädret. Vi ses!

Bilderna från Falun

Nu ligger alla härliga bilder från Vårruset i Falun uppe. Stort tack till dig som var på plats som deltagare eller funktionär. Vi hade en underbar kväll. Kika på bilderna och se om du hittar dig själv eller någon du känner.
Till bilderna >>

Bilderna från Jönköping

Nu ligger alla bilder från den härliga kvällen i Jönköping uppe. Gå in och kika och se om du ser dig själv eller någon du känner. Tack alla deltagare för en fin kväll.
till bilderna >>

Härligt Vårruset i Norrköping

Mulet, svag vind, ca 10 plusgrader och inget regn! Därför stannade många kvar efter genomförda 5 km för att besöka sponsorbyn, underhållas av Blossom samt picknicka med kompisar. 5243 tjejer var anmälda. Norrköpings kommun hade hela 1683 deltagare på plats. Starter och kransgosse var kommunstyrelsens ordförande Lars Stjernqvist. Snabbaste tjej var Ida-Maria Nicklasson som hade den fina 17.33.
Se bilderna på facebook >>

Fullt ös på Vårruset

Förra veckan gjorde Vårruset succé i Göteborg, Vänersborg, Växjö och Kalmar. Under fliken Bilder i övre menyn lägger vi in bildspel så snart vi fått bilderna från fotografen. Titta där och se om du ser dig själv eller någon du känner.

Grattis Helsingborg till premiären

För allra första gången var Helsingborg med i Vårruset. Vilken succé. Över 3 600 tjejer var anmälda till loppet. Solen sken, banan var toppen och picknicken efter loppet smakade utmärkt. Läs artikel och se bilder från Helsingborgs dagblad här.
Till artikeln >>
Massor med härliga bilder >>
Till resultatlistan >>

Massor med bilder från Malmö

I tisdags gick årets allra första Vårruset av stapeln i Malmö. Soligt och fint, men blåsigt och lite kyligt. 4700 tjejer var anmälda till loppet. Tack för en fantastisk kväll och kika gärna på bilderna.
Till bilderna >>

Vårruset växer med tre nya städer

Vårruset, världens största motionsserie för tjejer, blir ännu större. Inför turnén 2017 tillkommer Helsingborg, Kalmar och Falun som nya städer, och totalt beräknas över 110 000 tjejer delta vid något av de 20 stoppen runt om i landet. Vårruset 2017 har premiär i Malmö den 2 maj och avslutas i Östersund den 13 juni. Anmälan till vårens lopp öppnar lördagen den 29 oktober.
Läs mer här >>

Det här är årets picknick

Årets picknick från Coop är en härlig vegetarisk, mättande och fräsch måltid, med godsaker som salladsost, hummus, och chokladpudding. Vi har provsmakat och är supernöjda. Observera att picknicken inte är vegansk, den innehåller mjölk- och äggpodukter.
Läs mer här >>

Spring Vårruset och stötta svenska idrottare

Som deltagare i Vårruset är du viktig. Inte bara för att du gör loppet trevligare. Du bidrar till ett bättre och starkare idrottssverige. Det överskott som Vårruset genererar går till hundra procent tillbaka till idrotten via arrangörsklubbarna på respektive ort. Klubbarna har omfattande verksamhet för ungdomar, juniorer, seniorer, veteraner och motionärer.

Vårruset i samarbete med Barncancerfonden

Vårruset inleder ett nytt samarbete med Barncancerfonden. För varje anmäld deltagare till 2017 års lopp kommer 15 kronor att skänkas till Barncancerfondens arbete med målet att utrota barncancer. Samarbetet sträcker sig inledningsvis över tre år. Anmälan till Vårruset 2017 öppnar lördagen den 29 oktober.
Mer om samarbetet >>

Vårruset finns på Facebook

Du har väl inte missat att Vårruset finns på Facebook. Där hittar du tips, nyheter, inspiration och mycket annat. Gå in och gilla sidan så att du hänger med på det allra senaste.
Till Facebook >>