Det här är årets picknick

Årets picknick från Coop är en härlig vegetarisk, mättande och fräsch måltid, med godsaker som salladsost, hummus, och chokladpudding. Vi har provsmakat och är supernöjda. Observera att picknicken inte är vegansk, den innehåller mjölk- och äggpodukter.
Läs mer här >>

Anmälan till Vårruset 2017 har öppnat!

Samarbete med Barncancerfonden, lopp i tre nya städer och ny logotyp. Nyheterna inför Vårruset 2017 är många. Och nu finns äntligen möjligheten att anmäla sig till vårens lopp. Passa på att säkra din och dina kompisars platser redan idag!
Lär mer om nya Vårruset och anmäl dig här! >>

Bilda ett lag - Coop bjuder på picknick

Samla ihop sex Vårruset-deltagare bland dina kollegor, grannar, släktingar eller kompisar. Anmäl er som en grupp och upplev en inspirerande kväll. Vårrusets huvudsponsor Coop bjuder hela gruppen på en god picknick, komponerad av Coops matinspiratör Sara Begner.
Info och anmälan >>

Vårruset växer med tre nya städer

Vårruset, världens största motionsserie för tjejer, blir ännu större. Inför turnén 2017 tillkommer Helsingborg, Kalmar och Falun som nya städer, och totalt beräknas över 110 000 tjejer delta vid något av de 20 stoppen runt om i landet. Vårruset 2017 har premiär i Malmö den 2 maj och avslutas i Östersund den 13 juni. Anmälan till vårens lopp öppnar lördagen den 29 oktober.
Läs mer här >>

Vårruset i samarbete med Barncancerfonden

Vårruset inleder ett nytt samarbete med Barncancerfonden. För varje anmäld deltagare till 2017 års lopp kommer 15 kronor att skänkas till Barncancerfondens arbete med målet att utrota barncancer. Samarbetet sträcker sig inledningsvis över tre år. Anmälan till Vårruset 2017 öppnar lördagen den 29 oktober.
Mer om samarbetet >>

Vårruset finns på Facebook

Du har väl inte missat att Vårruset finns på Facebook. Där hittar du tips, nyheter, inspiration och mycket annat. Gå in och gilla sidan så att du hänger med på det allra senaste.
Till Facebook >>

Kika på bilderna från Vårruset 2016

Under fliken bilder i översta menyraden hittar du bilder från flera av Vårrusets lopp. Du som aldrig har sprungit Vårruset - gå in och kika och känn glädjen, gemenskapen och den spirande, pirrande våren. Du som varit med förr - titta och känn igen dig.
Några bilder från Stockholm >>

Spring Vårruset och stötta svenska idrottare

Som deltagare i Vårruset är du viktig. Inte bara för att du gör loppet trevligare. Du bidrar till ett bättre och starkare idrottssverige. Det överskott som Vårruset genererar går till hundra procent tillbaka till idrotten via arrangörsklubbarna på respektive ort. Klubbarna har omfattande verksamhet för ungdomar, juniorer, seniorer, veteraner och motionärer.